Tonfisk- och grönsakslasagne

Tonfisk- och grönsakslasagne

Hacka löken och vitlöken, fräs i pannan med Carlshamn Flytande margarin. Häll ut vattnet ur tonfisken och lägg den med tomatkrossen i såsen. Skär paprikan och svamparna i mindre bitar och lägg dem också i. Krydda såsen och kontrollera smaken. Smörj en lång ungsform (bröd- eller kakform) med Carlshamn. Lägg om vartannat sås och lasagneplattor i formen, börja och sluta med såsen. Strö på ost. Grädda på ugnens nedersta fals i 250 grader i 50 grader. Dekorera med basilika.

Ingredienser

125 g

lasagneplattor

45 g

Carlshamn Mjökfritt Flytande margarin 80%

1

stor lök

4

vitlöksklyftor

150 g

färska champinjoner

1

orange paprika

1 burk

tonfisk i vatten (130 g)

1 burk

tomatkross (400 g)

10

halverade oliver

1 tsk

honung

1/2 tsk

salt

 

nypa krossad svartpeppar

1/2 msk

citronsaft

1 msk

färsk hackad basilika

1 dl

riven mozarella