Pizza med tre ostar

Pizza med tre ostar

Lös upp salt och jäst i vatten. Lägg om vartannat mjöl och Carlshamn margarin och knåda degen för hand så att den blir jämn och elastisk. Låt degen stiga under en duk i ungefär en halv timme. Kavla ut degen på en ugnsplåt med bakplåtspapper.

Hetta upp Carlshamn Flytande margarin i en stekpanna och fräs den hackade löken. Lägg i resten av fyllningens ingredienser och stek några minuter. Bred ut fyllningen på pizzabottnen och strö på emmental- och mögelost och till sist den skivade mozzarellan. Grädda i 225 minuter i ungefär 12 minuter. Dekorera den färdiga pizzan med färsk rucola.

Ingredienser

Botten:

2 dl

handljummet vatten

1/4 bit

jäst

1/2 tsk

salt

4 1/2 dl

vetemjöl

25 g

Carlshamn Mejeri Mjökfritt Hushållsmargarin 80%

Fyllning:

15 g

Carlshamn Mjökfritt Flytande  margarin 80%

1

lök

1 burk

tomatkross (400 g)

2 tsk

oregano

2 tsk

basilika

vitlöksklyftor

1/2 tsk

malen svartpeppar

1 tsk

honung

1 dl

strimlade soltorkade tomater

1/2 dl

svarta oliver (skivade)

1 påse

riven emmentaler-ost (150 g)

1 påse

smulad blåmögelost (150 g)

1 kula

färsk mozzarella

1 kruka

rucola