Gyllene vardagsfisken med rotfrukter och en fräsch sås

Gyllene vardagsfisken med rotfrukter och en fräsch sås

Gör så här:
Finhacka lite mynta och blanda ihop med soygurt och smaka av med spiskummin. Låt stå i kylen i ca 5 minuter.

Skala och skär upp rotfrukter, lägg på en plåt och grädda i ugnen med lite olja och fingersalt i 20min på 180 grader.

Stek en bit gös i flytande margarin utan att avlägsna skinnet. Servera med den fräscha såsen och rotfrukterna.

Receptet tillverkaren
Carlshamn
Portioner
2
Ingredienser
2 st Gösfiléer eller annan vit fisk
  Carlshamn Mejeri Flytande Margarin
  Olika rotfrukter (majrova, rödbeta, morot, kålrot)
  Olivolja
  Fingersalt

Sås

2 dl Soygurt naturell
1 tsk torkad spiskummin
  Torkad mynta
Carlshamn-produkter använda i receptet:
Mjölkfritt flytande margarin